معمولا علائم سرماخوردگی به تدریج بروز کرده اما علائم آنفولانزا ناگهانی است. ما در ادامه به رایج ترین علائم این بیماری اشاره خواهیم کرد:
دریافت واکسن آنفولانزا برای افرادی که قصد دارند احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند پیشنهاد میشود اما با این حال استفاده از واکسن آنفولانزا برای افراد زیر واجب میباشد.
از مهمترین علائم ابتلا به ذات الریه تب ۴۰ درجهی سانتیگراد و سرفه با خلط سبز یا خونی میباشد. برای درمان این بیماری از داروهای زیر استفاده میشود:
در صورت کمبود و نیاز مصرف مکملهای تغذیهای جهت تقویت سیستم ایمنی
همچنین میتوانید با افزودن روغنهای ضروری مانند نعناع فلفلی و اکالیپتوس در آب داغ در حمام، بینی و گلو خود را تسکین دهید.
طی بهار سال ۱۹۱۸ تا تابستان سال ۱۹۱۹ این بیماری توانست ۵۰۰ میلیون فرد را در جهان مبتلا کند و منجر به مرگ ۲۰ تا ۵۰ میلیون انسان شود.
موارد شدید آنفولانزا میتواند حتی در افراد سالمی که در هیچ یک از دستههای فوق قرار نمیگیرند نیز رخ دهد.
برخلاف آنفولانزا که علائم بسیار حادی بیماری کرونا شروع بسیار ملایمی دارد و به مرور زمان علائم آن در بدن ایجاد میشود.
همچنین در صورتی که به هر یک از بیماریهای زیر مبتلا هستید، در صورت داشتن علائم مشابه به آنفولانزا سریعا به پزشک مراجعه کنید.
آنفولانزا بهشدت مسری است و بهراحتی از فردی به فرد دیگر منتقل میشود. بهترین روش پیشگیری از آنفولانزا تزریق سالانهی واکسن آنفولانزا است.
طبق تحقیقات و مطالعات صورت گرفته روی این گونه رژیم غذایی، مشخص شد که این رژیم غذایی خواص و تاثیرات بسیاری بر سلامتی و کاهش وزن افراد داشته است. از دیگر فواید این رژیم غذایی، بهبود آنفولانزا جدید بیماریهایی نظیر ؛
استفاده از عسل: عسل نمیتواند باعث درمان آنفولانزا شود، اما در بهبود این بیماری نقش مهمی را ایفا میکند.
افراد بیمار در این دوران باید استراحت کامل داشته و ترجیحا خود را قرنطینه کنند تا افراد دیگر را در معرض بیماری قرار ندهند.
آنفولانزا همچنین میتواند مشکلات سلامتی مزمن قبلی را بدتر کند. افراد مبتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن یا آسم ممکن است نارسایی تنفسی را تجربه کنند، در حالی که افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر یا نارسایی قلبی ممکن است دچار نارسایی حاد قلبی شوند.